Využite jedinečnú šancu schudnúť do leta s kuchárskou elitou za nezmenené ceny!

Začíname 31. marca. Objednávajte

Kuchárska elita pre eDiétu

Chudnite s chuťou

Snívali ste  o tom, že by ste raz mohli schudnúť JEDENÍM? 
A k tomu by vám varili tí najlepší šéfkuchári... Chutne a zdravo! Kalórie by vám strážili odborníci a niekto by vám to aj naservíroval? Vaše sny máte na dosah.

viac

Obsahuje video Daniel Hrivňák

Daniel Hrivňák

Executive Chef Aucafe

Daniel je členom Gourmet Klubu a od roku 2005 držiteľom osvedčenia Diner Amical – Confrerie de la chaine des Rotisseurs. Je víťazom súťaže Incheba Gastro cup 2011, držiteľom zlatej medajle Incheba Gastro Cup 2012, rovnako držiteľom bronzu Tatranský kuchár 2012. V súčasnosti jeho služby executive chefa využíva jedna z prominentných reštaurácií v Bratislave AuCafe.

 

viac

Vojto Artz

Vojto Artz

šéfkuchár spoločnosti Metro a člen Gourmet Klubu

Vojto je držiteľom rôznych prestížnych ocenení v gastronomických súťažiach, v zbierke má bronzovú medailu na celosvetovej kuchárskej olympiáde IKA Erfurt 2008 a bronzovú medailu z The Emirates Salon Culinaire v Dubaji 2011. Najväčšou prednosťou tohto šéfkuchára je ale jeho obrovská láska k vareniu, ktorú vizuálne aj chuťovo dokazuje každé jeho kulinárske dielo na tanieri. Ovláda Molekulárnu kuchyňu. 

 

viac

Jaroslav Ertl

Jaroslav Ertl

prezident Gourmet Klubu

V súčasnosti šéfkuchár pre Slovenskú republiku Kuchárskeho servisu Unilever Slovensko, potravinárskej značky KNORR, ktorého môžete vidieť pri ukážkach prípravy jedál v regiónoch slovenska.

 

viac

Daniela Jandurová

Daniela Jandurová

majiteľka a lektorka školy varenia v Španielsku
členka Gourmet Klubu

Som majiteľkou a lektorkou privátnej ŠKOLY MINI VARENIA, v ktorej učím variť, zdravo kombinovať jedlá ako jesť a nepribrať. Správne skladovať a neplytvať s potravinami. Okrem toho organizujem kurzy varenie pre kuchárov aj nekuchárov v Španielsku v  Alicante.

 

viac

Obsahuje video Daniel Hrivňák

Mário Žužič

šéfkuchár Aucafe a člen Gourmet Klubu

Zúčastnil sa školenia u Petra Koukoliča v Prahe, kde detailne spoznal molekulárnu kuchyňu. Jeho ambície a pokora bola videná aj na Incheba Gastro cup 2014, kde získal Bronz. Popri práci pôsobí aj ako externý lektor pre CHEFPARADE v Bratislave. Stále sa učí a napreduje.

Zapojte sa Kuchárska elita pre eDiétu
Najlepší šéfkuchári zostavili Vaše dietné menu