Jedálničky

  • jedálniček krabičkovej diéty aktualizujeme vždy v pondelok
  • eDiéta je pripravovaná v profesionálnej klimatizovanej výrobe, určenej len na výrobu chladených jedál (pozrite si fotky)
  • jedlá obsahujú len čerstvú, kvalitnú zeleninu a ovocie a sú veľmi chutné, napriek tomu, že ide o diétu (Kuchárska elita pre eDiétu)
  • jedlá eDiéty sú ŠOKOVO ZACHLADZOVANÉ. Potraviny obsahujú prirodzené baktérie, ktoré sa za tepla a vlhka rozmnožujú, čo predstavuje pre spotrebiteľa riziko. Šokovým zachladením z vnútornej  teploty pokrmu +70°C na +3°C sa množenie baktérií potlačí a predĺži sa doba skladovateľnosti a čerstvosti jedál.
  • jedlá rozvážame vo vlastných CHLADIARENSKÝCH AUTÁCH, čím sa zabezpečí a uchováva ich kvalita počas doručenia k vám
  • každé jedno jedlo je označené etiketou eDiéta s podrobnými informáciami

 

Objednať ženy   Objednať muži

13. 08. 2018 - 19. 08. 2018

  UTOROK STREDA ŠTVRTOK PIATOK SOBOTA NEDEĽA
Raňajky Vajíčko, maslo, syr, celozrnný chlieb, zelenina Tofu nátierka s údenou rybou a bylinkami, celozrnný chlieb Domáce musli s orieškami dochutené tekvicovým olejom Celozrnná krupicová kaša Miešané vajíčka so šunkou Ryžovo-kokosová kaša s ananásom Syrová nátierka z tofu s celozrnným chlebom
Desiata Tvaroh preliaty marhuľovým pyré Jahodové pyré s tvarohovým knedlíčkom Nastrúhané jablko so škoricou a orechmi Ovocie Ovocný kuskus Pšenový koláč s ovocím Ovocie
Obed Hydinový burger s cícerom a farebným coleslaw šalátom■ Morčacie kari zahustené banánom s hráškovou basmati ryžou ■ Brokolicová fašírka s ľanovými semienkami, kapustový šalát s kôprom ■ Sójové mäso so špargľou a kôprom, zemiaky s vňaťkou ■ Bravčové karé sous vide s ratatouille a jazmínovou ryžou ■ Morčací plátok na hubách a víne s pórovou mliečnou ryžou ■ Bravčové soté na smotanovom póre so zeleným hráškom, bulgur s mrkvou ■
Olovrant Pórkovo-cícerová polievka Zelerová polievka s jablkami a kari Mrkvovo-koriandrová polievka Ľanová tyčinka s brusnicami Celozrnná štrúdla Acidko Mliečna ryža
Večera Gnocchi s listovým špenátom a paradajkovou omáčkou, parmezán ■ Provensalský kafiol s vajíčkom, mrkvovo-citrónový šalát ■ Cviklový šalát s chrenom Hovädzie varené, vínová hlávková kapusta, celozrnný fit chlieb ■ Pošírované kuracie prsia s citrónom na tvarohovom špenáte s tekvicovou, mrkvové pyré ■ Zapekaný karfiol s brokolicou a kôprom, cherry ■ Boršč s celozrným ražným knuspi■
hodnoty
Ener.
kJ
4883
Biel..
g
83
Sach.
g
138
Tuky
g
38
Ener.
kJ
5244
Biel..
g
56
Sach.
g
177
Tuky
g
42
Ener.
kJ
4910
Biel..
g
68
Sach.
g
147
Tuky
g
32
Ener.
kJ
4755
Biel..
g
99
Sach.
g
126
Tuky
g
24
Ener.
kJ
4837
Biel..
g
86
Sach.
g
110
Tuky
g
51
Ener.
kJ
4464
Biel..
g
62
Sach.
g
140
Tuky
g
32
Ener.
kJ
4786
Biel..
g
70
Sach.
g
143
Tuky
g
35

Objednať

13. 08. 2018 - 19. 08. 2018

  UTOROK STREDA ŠTVRTOK PIATOK
Raňajky Praženička s bylinkami, pečivo, zelenina Jabĺčkovo - hrušková ovsenná kaša so škoricou a orechmi Hydinová paštéta s kúskami mandlí podávaná s brusnicovým džemom, chlieb Rukolová pena a poširované vajíčko, chlieb Višne v rume s musli a jogurtom
Desiata Pomelo s mandľami Pomaranč krájaný na kolieska s vanilkovou penou z bielkoviny Mrkvový koláč s limetkovou penou a lístkom mäty Ananás s brusnicami Tiramisu light
Obed Pečené kačacie stehno na kalerábovej kapuste s jablkami , viedenská celozrnná knedľa ■ Zverinový pečený karbonátok s hríbovou omáčkou s kapari, zemiaková kaša s vypečenou cibuľkou ■ Bravčová panenská sous vide s bylinkami na sladko-pikantnom šaláte zo zelenej fazľky s hubami ■ Kuracie prsia zapekané s arašidovou kôrkou na cuketovom šaláte s červenou cibuľou ■ Pošírovaný steak z lososa s čerstvými bylinkami s jablkovo-zelerovým ragú, šafránová ryža ■
Olovrant Paradajková salsa s koriandrom a grissini Lososová –krémová polievka s limetkovou kôrou Uhorkové a mrkvové klátiky s bazalkovou nátierkou Kukuričný krém s kokosovým mliekom a krutónmi Grissini so studenou omáčkou z modrého syra
Večera Tuniakový šalát so zelenou fazuľkou a varením vajíčkom ■ Kurací steak prešpikovaný cesnakom na ragú z romaneska, ryža ■ Špargľa s tartarom z údeného a pareného lososa, chlieb ■ Zubáč na mandľovom kréme s limetou, smotanová ryža ■ Jahňacie konfitované mäso na teplom šaláte z kuskusu ■
hodnoty
Ener.
kJ
5025
Biel..
g
54
Sach.
g
100
Tuky
g
68
Ener.
kJ
509
Biel..
g
100
Sach.
g
120
Tuky
g
70
Ener.
kJ
5348
Biel..
g
73
Sach.
g
106
Tuky
g
65
Ener.
kJ
4840
Biel..
g
80
Sach.
g
101
Tuky
g
53
Ener.
kJ
5768
Biel..
g
78
Sach.
g
136
Tuky
g
60
Objednať Diéta pre ženy
Navaríme, zabalíme, dovezieme.
Objednať Diéta pre mužov
Navaríme, zabalíme, dovezieme.

Referencie

Praktické informácie

  • Hodnota kJ je s toleranciou 10%.
  • Zmena jedálnička vyhradená.
  • Hotové jedlá, tepelne spracované, chladené, balené v ochrannej atmosfére.
  • Informácia pre alergikov: Výrobok môže obsahovať alergény: 

    1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ichhybridné odrody).            2.Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich.5. Arašidy a výrobky z nich.  6.Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho.                  8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.  9. Zeler a výrobky z neho.  10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentraciach  vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

  • Skladovať od 0ºC do + 5ºC.
  • Dátum spotreby uvedený na obale.
  • Čerstvú zeleninu odporúčame pred ohrevom vybrať a nezohrievať.
  • Všetko sezónne ovocie je potrebné pred konzumáciou dôkladne umyť.
  • Určené k ohrevu, po prepichnutí fólie na viacerých miestach -  700 W / 1min. Označenie  ■ 
  • Jedlo konzumujte v časoch: Raňajky: 7:00 - 9:00 - Desiata: 10:00 - Obed: 12:00 - 14:00 - Olovrant: 16:00 - Večera: 18:00 - 20:00
Objednať Diéta pre ženy
Navaríme, zabalíme, dovezieme.
Objednať Diéta pre mužov
Navaríme, zabalíme, dovezieme.