Využite jedinečnú šancu schudnúť do leta s kuchárskou elitou za nezmenené ceny!

Začíname 31. marca. Objednávajte

Daniel Hrivňák

Daniel Hrivňak

Chudnite s chuťou s Danielom Hrivňákom - Executive Chef eDiéta 

Daniel začínal ako šéfkuchár v širšom centre Bratislavy. Jeho ambicióznosť postrehol aj niekdajší executive chef Red Monkey Group Marek Ort a bol poverený chodom talianskej reštaurácie PAPARAZZI. Po jeho boku absolvoval významné eventy akými je aj napríklad Ples v Opere.

Po pol roku fungovania na tomto poste využil možnosť sebarealizácie v hoteli Holiday Inn v Trnave. Vďaka jeho tvrdej práci a dobre zostavenému týmu sa postupne podarilo navrátiť hotelu klientelu. Tento fakt ho  posunul o krok vpred a  jeho služby executive chefa využívala sieť prominentných reštaurácií -Roman´s restaurants v  Bratislave .

Daniel je členom Gourmet Klubu a od roku 2005 držiteľom osvedčenia Diner Amical – Confrerie de la chaine des Rotisseurs. Každoročne sa zúčastňuje na live show SLOVAK FOOD FESTIVAL. Je víťazom súťaže Incheba Gastro cup 2011, držiteľom zlatej medajle Incheba Gastro Cup 2012, rovnako držiteľom bronzu Tatranský kuchár 2012. Taktiež je absolventom kurzou Barry Callebaut 2011 v Poľsku, Barry Callebaut 2012 v Belgicku a Molecular Base v Prahe 2013.

V súčasnosti jeho dráha okrem práce pre eDiétu naplno funguje vo vlatnej reštaurácii Rudolfínum pub na Štúrovej ulici v Bratislave a môžeme len vrelo doporučiť. 

 

A teraz jeden celý týždeň bude Daniel variť pre vás  Zapojte sa

 

Danielov jedálniček pripravený exkluzívne pre vás

Klasik

Raňajky: Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrným chlebom.
Desiata: Šalát z čerstvého ovocia doplnený čerstvou mätou
Obed: Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré
Olovrant: Slaný tvarohový koláčik
Večera: Šalát z pohánky s jarným pórikom,hroznom a mrkvou

Gurmán

Doplníme čorkoro.

Klasik

Raňajky: Nátierka z pošírovaných vajec so cherry paradajkami a ražným chlebom
Desiata: Marinovaný banán v citrónovej štave, orechy a včelí med
Obed: Žltou mrkvou špikované bravčové plece podávané na pošírovanom hrášku s jasmínovou ryžou
Olovrant: Uvarene vajičko zo šunkou a majonézou light + knackebroat
Večera: Ragú z čiernej šošovice so šmakounom

Gurmán

Doplníme čorkoro.

Klasik

Raňajky: Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím
Desiata: Bieli Jogurt s lenými plodmi 
Obed: Pomaly dusený krk na červenom vine s celozrnnou tarhoňou 
Olovrant: Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche
Večera: Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami

Gurmán

Doplníme čorkoro.

Klasik

Raňajky: Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a 4zrnným BIO chlebom
Desiata: Nastrúhane jablko so škoricou a orechami
Obed: Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré
Olovrant: Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou
Večera: Zapekaný  baklažán s paradajkami a tofu

Gurmán

Doplníme čorkoro.

Klasik

Raňajky: Omeleta z váječných bielok s hráškom, čierny chlieb
Desiata: Jogurtový nápoj s piškótom
Obed: Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou 
Olovrant: Tvaroh s medom a ovocím
Večera: Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

Gurmán

Doplníme čorkoro.

Zapojte sa Kuchárska elita pre eDiétu
Najlepší šéfkuchári budú najbližšie 2 mesiace variť pre vás