Cícerovo hubový nákyp

cicerovo-hubovy-nakyp-1.jpg

Čo budeme potrebovať:

  • 200g uvareného cíceru
  • 100g 150g tekvice hokkaido
  • 200g hríbov, pokrájaných
  • 1 malá paprika kápia, pokrájaná na kocky
  • 20g petržlenovej vňate, posekanej
  • 10g vňate timiánu, posekanej
  • 3 vajcia
  • 20g masla
  • soľ a korenie

Postup

Na masle speníme cibuľu a strúčiky cesnaku, pridáme pokrájané hríby a opečieme ich do zlatista. Odložíme na tanier a do tej istej panvice pridáme tekvicu a s trochou vody uvaríme do makka( cca 5-7 minút). Zmiešame s ostatnými ingredienciami a dáme piecť do formy na 200 st C na cca 25-305 minút.

 


Predchádzajúci článok
Pohánkový nákyp
Nasledujúci článok
Cestovinový šalát s ružičkovým kelom


Ďalšie v sekcii: Recepty

Téma: Recepty

Chcete schudnúť, prečistiť alebo nepribrať?

Pozrite si programy eDiéty:
dieta-pre-zeny-klasik.png
Objednať Diéta pre ženy
Navaríme, zabalíme, dovezieme.
dieta-pre-muzov-klasik.png
Objednať Diéta pre mužov
Navaríme, zabalíme, dovezieme.